martes, 15 de junio de 2010

EXPOSICIONS PROJECTE FINAL



Segons les exposicions realitzades per cada un dels grups a classe, és pot dir que els recursos digitals més utilitzats han estat la webquest, el JavaClic i els Blogs. Així mateix, s'han creat enllaços des d'aquests programes cap a vídeos i gravacions de so.
Destacar la utilització del wordpress per part d'un dels grups, cosa que he trobat molt útil i interessant ja que és una eina que pot facilitar l'accés a una informació fiable i amb caràcter global.
Comentar que gran part dels grups ens hem centrat en l'àrea de descoberta de l'entorn i en l'explicació dels animals.
Per acabar, penso que hauríem d'estar tots molt satisfets amb el resultat final dels nostres projectes, ja que vàrem començar el mòdul sense tenir gens o gairebé gens d'idea de com utilitzar molts dels recursos que hem empleat per a les exposicions, i hem estat capaços de crear diverses activitats utilitzant les eines digitals i a través de la PDI de manera bastant competent.

1 comentario:

  1. Bones Bàrbara,

    Estic completament d'acord amb tú amb la última part de la teua reflexió sobre les exposicions. Penso que el resultat és producte de l'interès i de la motivació pel modul.

    ResponderEliminar